söndag, augusti 06, 2006

Getingstick och Fjäderholm

Det var en trevlig middag igår. Mycket god, om jag får säga det själv. En fördrink på mixade jordgubbar och grapefrukt, blandat med guavajuice och en skvätt rom, tomat- och mozzarellasallad till förrätt, boeuf bourguignon till huvudrätt och en utmärkt liten chokladkaka med vaniljgrädde och grillade jordgubbs- och physalisspett till dessert. Det bästa var att allt gick att göra klart i förväg och att vi kunde sitta ute på min balkong och äta.

Fast nu tycker jag inte om min balkong mer. Jag blev getingstucken där i morse, så nu är det inte roligt längre. Tror det var mitt första getingstick någonsin. Sjukt hur en sån liten rackare kan få det att göra så ont.

Var på Fjäderholmarna idag med Malena, Karin och Magnus Hult. Där var det också jättemycket getingar. Vi tog båten ut klockan ett, åt massor (t ex. kycklingburgare, våffla och glass), solade och åkte hem. På vägen hem stod vi längst fram i båten och höll på att dränkas av en stor tsunamivåg. Det blev verkligen väldigt blött och konstigt.

Inga kommentarer: