tisdag, augusti 01, 2006

Temavecka: Dump

Den här veckan är det temavecka.

Det började redan i söndags med att jag blev dumpad av min löpcoach. Möjligen insåg han att jag aldrig skulle bli någon elitlöpare som han kunde få creds över att ha tränat upp. Känns lite drygt faktiskt, så här tre veckor innan tjejmilen. Samtidigt var det kanske lika bra för jag måste ju lära mig att stå på egna ben och själv ansvara för min träning. Kan inte hela tiden vara beroende av andra för att det ska fungera. Och jag har lärt mig en hel del av honom, så egentligen är jag nog mest tacksam att han överhuvudtaget tog sig tiden...

Temaveckan fortsatte igår med The Break Up på bio tillsammans med Karin och hennes syster. Filmen var okej och intressant ur vissa aspekter.

Som fortsättning dumpade jag idag fascinerande date #2. Han skulle kommit hit och lagat middag åt mig ikväll, men vissa händelser senaste veckan gjorde att jag inte längre ville. Jag kände mig inte bekväm med tanken på att ta hit honom, och hur svårt det än må vara att släppa någon som han, så var det lika bra. Dessutom kunde det ju aldrig leda någonstans.

Nu har jag bara en härlig kille kvar att dumpa.

Inga kommentarer: