lördag, september 16, 2006

Amatördrömtolkare sökes!

God morgon!

Medan mitt ägg kokar ska jag passa på att dela med mig av mina drömmar. De senaste nätterna har jag drömt om Henrik. I tisdags drömde jag något som jag inte längre minns, men i alla drömmar har vatten varit inblandat och det har varit väldigt mörkt.

Igår drömde jag att vi var i ett duschrum som hade en mörk skrämmande källartrappa. Det var i princip ingen belysning i duschrummet, och det låg en kuslig stämning över stället. Det var andra människor där också som skulle gå ner för trappan men inte riktigt vågade. Det fanns också en bassäng i anslutning till duscharna, och den var alldeles mörk. Folk sprang runt och skrek och jag och Henrik stog mitt i det där.

I natt drömde jag att jag var inne i stan, i en liten röd stuga nere vid en kaj. Henrik höll på att packa ihop sina saker. Det hade varit andra där (Linda?, Anna?, Trollkarlen?) men dom hade stuckit ut för att festa med en lång fräknig pagetjej. Jag och Henrik skulle istället ta en båt söderut. När Henrik hoppade ner på båten, som mer hade formen av en uppblåst flytmojäng, så kapsejsade den och han ramlade i vattnet. Medan han försökte hitta ombyteskläder försökte jag hoppa upp på en uppstoppad (men ändå levande) häst som fanns i rummet. När jag väl kom upp på ryggen på den fick den ont så jag hoppade av. Den ville hellre bli kliad i pannan.

Välkommen att tolka det här. Det finns ju naturligtvis det uppenbara, som Malena skulle sagt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vaddå? Jag är _inte_ förutsägbar!
Du var naturligtvis orolig att något ska gå fel när Henrik skulle bada vid vår favoritstuga på Värmdön. Klart! Färdiganalyserat!