söndag, september 03, 2006

Det här med att vara ledig

Ledig tid är precis det jag behöver, men jag klarar inte av det. Jag vet inte vad jag ska göra med den. Jag sitter här som ett mähä nu och vill göra allt och inget. Har massa idéer som jag inte orkar genomföra. Och jag kan inte bara sätta mig och läsa eller se på någon film, för det har jag inte ro till. Det är så otroligt frustrerande, eftersom resultatet blir att jag inte vilar och inte tar tag i något alls. Jag bara... sitter. På ett sätt känns det som att den lilla lediga tid jag har till mitt förfogande blir så otroligt värdefull att jag inte vill riskera att slösa bort den på något som inte är perfekt. Fast i själva verket är det precis det jag gör.

M säger att jag måste lära mig att ha tråkigt och att tillåta mig själv att inte göra någonting. Det är inte så lätt som det låter, uppenbarligen.

Jag saknar löpningen som fan. Cyklingen har inte gett så mycket som jag hoppats, lite för att jag inte kan köra på som jag vill eftersom växlarna strular (måste lämna in den!!) och för att trötthetskänslan är så långt ifrån den jag får vid löpning. Jag tar ut mig, men det blir inte alls på samma sätt och det gör att träningen inte känns så meningsfull. Jag vet att om jag bara ger det hela lite tid så kommer det att bli bra, men att agera genom att vara passiv har aldrig varit min starka sida. Gah!

Inga kommentarer: