söndag, februari 04, 2007

15, 40 och 30

Igår åt jag 15 chokadpraliner, var på en 40-årsmiddag och ett 30-årskalas.

Började i stan tidigt med att träffa internetkillen P. Hade nog förväntat mig att han skulle vara konstig på ett eller annat sätt men det verkade han inte vara. Faktiskt ovanligt normal och trevlig, och det gjorde att jag kände mig riktigt avspänd också. Vi ordnade en egen chokladpralinstestning med praliner från fem olika butiker (Vinnare: Svartvinbärstryffel - Chokladfabriken, Chokladtryffel - Ejes). Vi träffades kl. 11 och plötsligt var klockan nästan 16 och jag fick jättebråttom till nästa kalas.

Det var mosters 40-årsmiddag på restaurang Nirvana i Solna. Det var en indisk restaurang och maten var väldigt god. Det var trevligt att äta lite riktig mat efter all choklad, och roligt att träffa släktingarna.

Därefter var det bara att skynda vidare till Pelles 30-årsfest. Det var roligt att se hur han bor nu, även om han snart ska flytta. Han bjöd på tårta och ett välfyllt drinkbord. Likaså här träffade jag massa folk jag inte träffar så ofta längre, som Roger Ström - min dröm och Pelles syster (som jag inte träffat på ett par år). Borde ordnas mer fester med fler vänner, tex hos Anders den 10 mars.

Inga kommentarer: