söndag, maj 27, 2007

En liten tik

Nu är saken biff! Eller korv, om man får tro uppfödaren. Fem små bratwursts till valpar har fötts och om åtta veckor får jag en energisk kelpietik hem i brevlådan. Jag är SÅ glad!! :-)

Om tre-fyra veckor är det läge att komma och hälsa på dem och sen lär de följande veckorna bli en på gränsen till outhärdlig väntan. Antar att jag får ägna tiden åt att köpa blöjor, välling och barnsäng.

Whiiii!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt! Du kommer få fullt upp. Vad ska hon heta eller kallas?
Kramar isabella

Sofia sa...

Jag vet faktiskt inte. Bosse var ju planen men det funkar inte längre... Förslag mottages tacksamt!!

Anonym sa...

nämen! Ska du skaffa kelpie? Va kul! Jag är lite hobbykelpienörd eftersom en massa runtikrint mig har kelpie, så nu måste jag få veta lite mera. :) Vilken uppfödare, vilken kombination och vilka planer är väl de viktigaste frågorna. :D

Sofia sa...

Uppfödaren är inte längre uppfödare (eller?) utan la ner sin verksamhet för över tio år sedan. Då hade hon en kennel som hette Orchis. Eftersom min familjs tidigare kelpie kom därifrån kändes det tryggt att välja samma uppfödare, och att hon tog ytterligare en kull råkade sammanfalla med att jag kunde skaffa hund. Det finns stora planer för min kommande lilla tjej, men främst vill jag träna lydnad. Och kanske agility eller spår. Vallning kommer det inte bli iaf.