lördag, maj 05, 2007

PB? Rekordlång blogg

Tjänsteresa
Börjar med Sverigeturen som jag och min kära mor åkte på torsdag till fredag. Vi promenerade i Enköping, kollade in godislagret i Hummelsta, fotade Strömsholm, Jazzens museum, Westerqwarn och Kolbäcks Gästgivaregård. Körde genom Skultuna och hamnade slutligen i Sätra Brunn där vi åt en superb trerätters och övernattade.

Följande dag fick vi en trevlig visning av Sätra Brunn innan vi for vidare till Avesta. Körde genom Gamla Byn, kollade in Älvan och drog sedan raskt vidare till Grythyttan. Där fick vi en tvårätters lunch och visning. Nästa stopp var Åkerby Herrgård och Nora. Fotade kyrkan och tog en kort promenad. Sen fick det vara nog och vi körde raka spåret hem. Helt utmattade.

Lördagsgodis
Började lördagen med en dryg timmes promenad på nya stigar i skogen. Hittade en grym utsiktsplats på Lappkärrsberget, där jag stannade en stund och begrundade livet innan jag gick hem.

Halv tolv kom Magnus Hult och Karin och tillsammans gick vi till starten av SpringCross. Karin lämnade V.O. men jag och Magnus Hult sprang. Dock olika långt. Han hann nästan dubbelt så långt på bara lite längre tid, men jag är mycket nöjd med min insats. Tror jag klarade mig precis under 40 min och det var över förväntan. Rolig bana trots att det var trångt och en helvetes massa backar.

Som belöning för strålande insatser åt vi sedan brunch på Villa Källhagen och efter det var jag så mätt och trött att jag ville dö. Hann tyvärr inte med att sova i mer än 30 min innan jag var tvungen att gå upp och piffa mig för att gå med Karin på kalas hos Louise. Där fastnade jag i ett långt samtal med en trevlig spinningkille, samtidigt som Karin gav en annan snubbe mitt nummer ihop med heta tips om vad jag gillar. Check.

Jag hoppas hon gav rådet:
Var förbannat häpnadsväckande eller lämna henne ifred.

Inga kommentarer: