onsdag, maj 16, 2007

Jag har blivit utmanad

Roggieboy har utmanat mig. Det är något slags kedjebrev där man får prata om sig själv. Och det gillar ju alla.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv. Den som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer den personen några nya personer och gör en lista av deras namn.

Jag blev utmanad av: Roger Ström - min dröm
Sex sanningar/egendomliga saker om mig:

1. Jag hatar när någon som borstar tänderna tar ut tandborsten ur munnen och sen stoppar tillbaka den och fortsätter borsta utan att ha sköljt mun och tandborste. Det förstår ju var och en att tandkrämen reagerar med luften omkring och bildar bajsbakterier när den lämnar munnen.

2. Som barn var jag en riktigt inbiten hästtjej. Bodde mer eller mindre i stallet under tonåren men slutade med ridningen strax efter att jag börjat på KTH. Har jobbat som stallskötare, ridlärare, kusk och turridningsledare.

3. Jag har insynsfobi. Trots att jag har ett stort träd utanför fönstret så drar jag alltid ner persiennen när det blir mörkt, eftersom alla psykon som står i skogen och spanar annars skulle se mig.

4. När jag ser överviktiga människor äta onyttigt blir jag deprimerad och ledsen. Jag blir också ledsen av folk som blir besvikna och drabbas av sjukdomar för att de ätit konstiga bantningsmedel. Varför kan de inte bara gå en promenad?

5. Efter mitt år som mottagningsansvarig på data kunde jag under en längre tid inte se på film där hästar galopperar över en äng. Åtminstone inte utan att börja gråta. Laborerade med den tecknade filmen "Spirit - hästen från vildmarken" och även den hade samma effekt på mig.

6. Jag har haft minst en pojkvän som varit riktigt psyko. Han ringde alltid mitt i natten (så M&D var tvungna att koppla ur telefonen i sitt sovrum) och en gång tog han fram en machete och frågade vad jag skulle göra om han var en yx(!)mördare. Samma kniv använde han vid ett senare tillfälle för att hugga av sladden till sin telefon så att han sedan kunde slänga ut den genom fönstret. Kompisen som just då pratade i telefon blev givetvis förvånad. Killen sitter antagligen (förhoppningsvis) i finkan nu.

Jag utmanar: Angelica, Martin&Linda.se, Magnus Hult (as if!), Onkel G och Duddy

Inga kommentarer: