tisdag, januari 29, 2008

Pony play

Kollade på Outsiders på femman igår. Grymt kul! Det handlade om pony play och vi fick följa ett praktiserade par på deras väg mot ppp - pony play perfection.

För att utvecklas inom detta åkte de till USA (var annars) och träffade sannolikt just den man man kan se på den nedre bilden. Tillsammans med sin fru har han en anläggning där flickor utbildas till välartade ponnies. Efter genomförd kurs fick tjejen/ponyn vi fick följa äntligen sitt ponnienamn. Cassiopeja.

Av kvinnan krävs inte bara ett välartat ponyaktigt agerande (höga knän i traven osv) utan även utrustning i form av betsel med öron, hovskor, svans och piffig liten kjol. Pony playandet skedde blandat på två och fyra ben, och även om det framstår som väldigt sexuellt så verkade inte det vara den viktiga biten. Eller så missförstod jag. Eller misslyckades att förstå överhuvudtaget.

Jag trodde t ex att det bara var kvinnor förunnat att bli krönt till pony, men den första bilden visar att även män kan nå framgång inom denna "sport"(?).

7 kommentarer:

u1hcnulf sa...

Skoja inte att du kommer få fler besökar med konstiga googlingar nu..

Anonym sa...

Hej appropå din frågeställning i din blogg....
PP-är en liten del av BDSM världen som självklart även finns i vårt land. En stor majoritet av de som vill agera "pony" är män så även i Sverige.
Att TV-teamet samt paret drog till USA för att kunna spela in filmen berodde i huvudsak på att ankdammen Sverige är för liten.Skulle filmen gjorts i S hade stället garanterat invaderats av press o nyfikna på nolltid vilket kunde slutat rättsliga påföljder mm. Att vi dessutom inte har möjlighet att sätta upp skyltar som förbjuder intrång av obehöriga hör till. Vi har med andra ord inget hyggligt skydd emot obehöriga.
Vill uppskatta det till att det finns omk 50-100 par i Skandinavien som sysslar med ponyplay.
mvh Master-J

Anonym sa...

maste kolla:)

Anonym sa...

mycket intiresno, tack

Anonym sa...

var får man tag i ponyskor:(

Anonym sa...

varfor inte:)

Anonym sa...

Greetings! Very helpful advice within this post! It's the little changes which will make the largest changes. Thanks for sharing!

Take a look at my blog post: School of Nursing's programs