onsdag, oktober 01, 2008

Styrelsemöte 2008-09-30

Protokoll fört vid styrelsemötet för familjen Demnert-Gustafsson, tisdagen den 30 september 2008 klockan 19.00 i hemmet i Ekhagen, Stockholm.

Närvarande: Sofia, Elsa
Frånvarande: Jontegull


Styrelsens tf ordförande Sofia öppnade mötet och hälsade deltagarna välkomna.

§ 1
Det beslutades att välja talkunnig Sofia att som ordförande leda dagens möte. Det antecknades att ordföranden anmodat Elsa att föra dagens protokoll.

§ 2
Det beslutades att godkänna den dagordning som idag delats ut till deltagarna och som tidigare varit införd i kallelsen till styrelsemötet.

§ 3

Familjemedlem Sofia lämnade en redgörelse för hur en TvFriMånad (TFM) har påverkat livet. Hon berättade om de för- och nackdelar som uteslutandet av tvmediet inneburit. Hon påpekade upprepade gånger att fördelarna överstiger nackdelarna.

§ 4
Familjemedlem Elsa höll ett anförande om hur hennes livssituation har påverkats av TFM. Hon gör gällande att förändringen är av det positiva slaget men att den inte varit så stor som hon hoppats.

§ 5

Det beslutades att, i enlighet med närvarande styrelseledamöters förslag, fastställa TFM gällande även för oktober. Förslaget röstades igenom med två röster mot noll.

§ 6

I familjemedlem Jontegulls frånvaro beslutades att han är ansvarig för festligheterna vid firandet av Kanelbullens dag, lördag 4 oktober.

§ 7

Då inget i övrigt förekom, förklarade ordföranden styrelsemötet avslutat.

Inga kommentarer: