måndag, augusti 09, 2010

Den så kallade väggen

Huuu, idag gick jag in i den så kallade väggen. Det har varit ett vansinnigt semestertempo senaste veckan och idag började inte sämre.Gick upp tidigt och målade taket på övervåningen under två timmar så att svetten formligen sprutade.

Därefter blev det dusch och morgonprompe innan jag fortsatte med ytterligare två timmars intensiv målning. Ny dusch, körde lite agilityträning med Elsa och tog en tur till Arninge där jag köpte kalk till murstocken samt lunch som jag åt ute i trädgården, under parasollet, i regn.

Fortsatte med att köra trimmern, krattade bort gammalt gräs och tog bort ett (till) myrbo.Började känna mig väldigt, väldigt trött vid det laget och fick dessutom ont i magen. Tillslut gick jag in och totaldäckade på soffan, helt färdig. Tror till råga på allt att jag har druckit för lite.

Nu är jag på benen, har ätit mellis och känner mig mycket piggare igen! Ska ta med lilla Mulle på en tur i skogen nu, innan det blir middag i stan med Malin och Tina.

Avslutar med en helt underbar slagfältsbild (från vickulas.se) på valparna! Det har visat sig att Reka är en riktig kampkelpie!! Åh vad jag längtar efter att hälsa på!!!

2 kommentarer:

åsah sa...

å vilken söt liten råtta!!

Sara J. sa...

Ja, det gäller att inte jobba för hårt när man har semester. ;)

Själv har jag nu varit ledig i två hela dagar och jag somnar så fort jag inte har nåt annat för mig, vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken - men jag väljer nog att tolka det som att jag har lyckats börja varva ner ordentligt. :P

Vilka fina valpar!!