torsdag, augusti 26, 2010

Följande har hänt

  • Igår åt vi bisonwok. Köpte kött på Rällinge Bison och fick en liten extrabit där vakumförpackningen släppt, och denna hamnade i woken. Lovande smak! Känns inte omöjligt att "de riktiga" bitarna hamnar på grillen tillsammans med ett par majskolvar på landet i helgen.
  • Tappade ledsamt nog min miniapport som jag fått från Katarina på promenaden innan träningen igår. Inte värre än att jag kan köpa en ny, men jag gillade den där. Den var bra att ha. Istället för apporteringsträning (som vi verkligen behöver!!!) blev det istället lite stegförflyttningar, framförgående och stadga i sitt.
  • Hade en riktigt trevlig löptur imorse. Planen var att ta det lugnt eftersom det känns som en förkylning ligger och lurar, och jag tyckte allt att jag höll mig till planen. Klockan visade dock en betydligt snabbare tid än vad det kändes som och jag sprang i ett jämt tempo och hade bra flyt.
  • Träffade en av mina reseledare idag, som gjorde mig lite rörd. Blev påmind om att jag har fantastiskt bra uppbackning av henne och alla de andra i min rl-armé. Det värmer mer än en bisonpäls (vet ju allt om bisons nu!) om vintern. Tack Crib!
  • Efter ett litet sommaruppehåll träffade jag min mentor igen idag. Jag är både fascinerad och väldigt tacksam över att hon orkar lyssna på allt mitt babbel, för hon har alltid otroligt bra och tänkvärda synpunkter. Känns så skönt att ha någon helt utomstående att prata jobb med ibland. Tack Kerstin!
  • Köpte en jacka på Intersport. Det var ett kombinerat impuls- och tröstköp men jag tror det blev bra.
  • Ikväll har jag suttit i soffan på vår färdiga övervåning, druckit te och ätit kanelbulle, knappat på datorn och inte lyft ett finger i övrigt. Som jag har längtat efter detta!! Fötterna högt, imorgon är det fredag! Bilder på övervåningen kommer!

Inga kommentarer: