tisdag, juni 19, 2012

I spårskogen


Imorse träffades jag och Gunnika i skogen vid Bogesund för att spåra med hundarna. Reka fick ett kortare spår med synretning och Elsa fick ett lite längre. Jag la spår åt Diesel och lyckades villa bort mig ganska bra, men duktiga Diesel redde upp situationen suveränt ändå. Det verkade som att ju mer vilse jag kände mig när jag la spåret, desto bättre spårade han det två timmar senare.

Rekas spårande gick lite si och så, ibland spårade hon fint och ibland verkade hon helt vilsen. Vi fick i alla fall med oss alla tre troféer in och det får jag vara nöjd med.

Elsa gick som en klocka efter lite strul i början, och jobbade verkligen otroligt fint.

Medan spåren "låg till sig" gick vi en lång promenad i skogen. Trots att det hade regnat på morgonen blev det så småningom en härlig dag när molnen sprack upp, och det var synd att vi inte hade picknicklunch med, eftersom det hade varit perfekt att äta på klipporna vid vattnet.

Nu hann vi istället inte äta lunch alls, eftersom jag hade en tid med PT-Tompa på eftermiddagen, och som vanligt går tiden alldeles för snabbt i Gunnikas trevliga sällskap. Är verkligen glad att jag lärt känna henne!

Var lätt illamående när jag kom hem, och blev ännu mer illamående när jag tänkte på lunchlådan med fisk som fanns i kylen. Petade ändå i mig maten (med stort besvär) och sen var det bara att byta till träningskläder, trots att jag hellre hade hoppat i pyjamasen.

Träningen var som vanligt riktigt rolig och efteråt kände jag mig faktiskt som en ny människa.

2 kommentarer:

Gunnika sa...

Tusen tack för en underbar start på dagen! Nästa gång med LUNCH!! :)

Gunnika sa...

Och jag är väldigt glad att jag fått lära känna dig! Tänk om du inte hört av dig efter vårt 10 minuters möte på Roslagsleden! Vad mycket kul vi hade missat då! :)