lördag, april 20, 2019

Camp Easterbunny #2 - tre myror och ett slut


Andra dagen på Camp Easterhoneybunny med Human Ambition. Det var inte riktigt lika stor uppslutning idag men folk hade väl fullt upp att tycka synd om Jesus, jaga påskharar och äta ägg.

Jag simmade med Albert, Per och Håkan. Kände mig inte riktigt lika stark när vi startade idag som jag gjorde igår, men jag tänkte att det blir bättre när jag kommer igång.


Passet bestod av flera olika delar, som ett påskägg fyllt av blandat smågodis. Totalt landade det på 5000m, med några extra femtior avbad. Jag är fortfarande upprymd över hur en så lång distans kan kännas så genomförbar. Gårdagens pass på 3600m var kort.


Förutom att jag simmade långt så gjorde jag det riktigt bra. Är verkligen supernöjd! Efter uppvärmningen hade vi en tröskelserie på 20x75m med 30 sekunders vila enligt följande:

3 ANT
1 END

Tre myror och ett slut. Eller tre 75:or i tröskelfart och en i uthållighetsfart. Vi valde start 1:40.


Jag simmade alla snabba 75:or på 1:09-1:10, utom de två sista som gick på 1:08. Det motsvarar runt 1:33-1:34/100m. Hurra vad bra!!! Och jag använde ingen utrustning alls under serien. Kändes kalasfint att fokusera på fart utan hjälp idag.

Hela passet kändes lätt. Hoppas den känslan följer med imorgon också.

Inga kommentarer: