fredag, april 19, 2019

Vila och Camp Easterbunny #1


Jag har vilat tre dagar från simningen. TRE DAGAR! Så långt uppehåll har jag inte haft sedan i november. Men det är okej.

I måndags simmade jag 5100 meter i Vilunda och jag hade ett pass på 3800m planerat i onsdags. Men jag vaknade med en jävla huvudvärk som inte gav med sig så jag ställde in. Det gjorde inte så mycket eftersom jag hade Camp Easterbunny med Human Ambition att se fram emot nu i helgen.


På specialpassen och helgcampsen dyker det ofta upp  nya, eller nygamla, blandade medmänniskor. Stämningen är alltid toppen ändå. Ibland känns det skönt och kul med entusiastiska tillskott.


Jag simmade med Anna, Emil, Albert, Ida och Stina. Alla jättesnabba och superduktiga! Jag hade dock ganska stort självförtroende eftersom träningen gått bra ett tag så jag tog fram min bästa kämpaglöd.

Det gick väldigt bra! Det var tufft ibland men med lite hjälp av drafting så kunde jag hänga med. Nu låg jag visserligen inte så nära att jag kunde utnyttja den maximalt men jag tänker mig att hela banan blir som en stor vattenvirvel som man sugs med i, oavsett avstånd till den framför.


Så, med lite draghjälp (åtminstone mentalt?) fick jag bland annat till 250m med ett snitt på 1:36/100m och några 75:or på 1:30/100m. Himla jäkla bra! Jag kände mig stark, utmanad, trött och glad på samma gång. Väl värd det efterföljande fikat på Finefood.

Inga kommentarer: