onsdag, november 22, 2006

Tisdagslögn och Onsdagssmärta

Det här med att tisdag är något bättre än måndag... jag tar tillbaka det. Igår var både omtumlande och chockartad på många sätt. Om det nu var igår. Känns som det gått flera dagar sen dess.

Gårdagen började tumultartat på jobbet, och någon gång under eftermiddagen började jag må dåligt. Hade som jag nämnde en biodate med Marie Antoinette, Magnus Hult och Karin på kvällen. Jag lyckades förvisso pallra mig iväg på den men var tvungen att åka hem efter halva filmen.

Resten av kvällen var hemsk på alla sätt och vis. Jag mådde så kass! Har aldrig haft en ordentlig u.i. förut och nu när jag har prövat vill jag aldrig ha det igen. Kom iväg till Närakuten ikväll och fick antibiotika så förhoppningsvis är mina plågor snart över. Det är hemskt att ha så ont att det enda som funkar är att stå dubbelvikt och gråta.

Henrik kom och tröstade och kramade mig när det var som värst, och han följde med mig till akuten. Han har verkligen varit helt underbar! Det finns ingen annan än han som kan få mig att skratta, till och med när jag gråter av smärta och bara vill kräkas.

Inga kommentarer: