söndag, januari 21, 2007

Babelsnö

Vaknade 05:20 av att huset skakade. Trodde först att det var flygangrepp, men insåg sen att det bara var snöplogen och somnade om. Hade tänkt ge mig ut och springa på morgonen, men snön gjorde att jag kände en viss olust. Sköt på det en bra stund (vilket motsvarade en tur till ica, lång frukost och två avsnitt av Desperate Housewives) men till slut var det bara att bita ihop och hoppa i kläderna.

Väl iväg kändes allt mycket bättre. Att plöja fram genom snön har ändå en viss charm. Sprang en ny väg längs vattnet bort till slottet, och allt var jättevackert! Där måste jag springa oftare! Med tanke på väder och vind är jag rätt nöjd med dagens träning. När jag kom hem lagade jag en ryslig lunch. Jag anstränger mig verkligen för att tycka om linser, men det går åt helvete. Min lunchlinsgryta (jodå!) blev verkligen vedervärdig. Usch.

Nu ikväll har jag varit på bio och sett Babel med Henkeponken och Magnus Hult. Värdelös film. 2½ timme av den värsta mamma-actionen i modern tid. Huga. Dessutom hade jag ont i magen hela filmen. Creds till min linsgryta.

Inga kommentarer: