måndag, januari 08, 2007

Lång fest, datorkrasch, torr dejt och Anders har ätit en jordnöt

I lördags var jag på Thomas 30-års fest. Först åt jag, Magnus Hult och Karin en god hemlagad pizza hos mig och sen åkte vi till festen. Det blev alldeles för mycket att dricka, alldeles för mycket bastande och en väldigt lång fest. Mycket trevligt!

När jag kom hem på morgonkvisten hade min dator dött. Den ger inga livstecken ifrån sig alls, och allt är hemskt sorgligt. Har förgäves försökt få tag i Anders (som tillhör en av mina favoriter bland datorsupport) men jag tror att han har ätit en jordnöt och dött han med. Men jag får hjälp av en annan supportfavorit imorgon.

Lördagens fest gjorde att jag, förutom baksmälla, fick en dejt på halsen. Jag har bestämt mig för att bli bättre på att ge folk en chans, så det gjorde jag. Men det var torrt och stelt, han var varken snygg nog eller rolig och jag blev uttråkad direkt. Så tack, men nej tack.

Åkte hem och hade ett inte alls trevligt telefonsamtal med Henkeponken, men eftersom jag mår så prima nu för tiden så hanterade jag detta otrevliga samtal riktigt bra...

...och hur många trodde på det där? Jag hanterade det inte så bra alls. Men det går över, det vet jag. Önskar bara jag var lika säker på att mina förbannade känslor för Henrik går över.

Inga kommentarer: