lördag, april 21, 2007

Stulen kärlek

Scenario: Du blir kär och berättar för din kompis om föremålet för din kärlek. Det går en vecka eller två. Sen tänker din kompis skaffa ett förhållande med den du gillar. Du vet att ni kommer att träffas hos din kompis och du är inte säker på om det kommer att göra saken värre eller räcka precis lagom. Detta har precis hänt mig. Mina föräldrar tänker köpa soffan jag har förälskat mig i.

Trots att skadan i mitt revben förvärrades under natten (jag vill dö) så åkte jag imorse till M&D för att sedan tillsammans med dem promenera tillbaka hem längs vattnet med ett depåstopp på Ulriksdals Slottskcafé. Sen åkte vi till söder och gick på Stalands möbler, åt lunch på Pig&Whistle, gjorde ett kort stopp på China Market vid hötorget och sen blev jag avsläppt hemma.

Veckan har varit ansträngande för lilla mig, och nu vill jag vara ifred. Ska samla ihop allt luddigt och fluffigt jag har, lägga det på golvet, starta igång en playlist med Jewel och lägga mig själv på fluffet. Det är kanske bästa kuren för en sån som mig.

Inga kommentarer: