måndag, maj 17, 2010

Viktklubb.se, vecka 10, - 0,2 kg

Lite långsamt nedåt, men ändå nedåt. Jag ligger efter den planerade kurvan, men hey, wtf. Idag har jag ätit en Magnum Gold (lite tråkig) och en kanelbulle (allt annat än tråkig).

Idag har jag även kallat en farbror i skogen för runkgubbe... kanske en smula överilat och omoget (han var fågelskådare) men jag blev så förbannad.Det gick till ungefär som Katarina beskriver det här på sin blogg. Även jag rejält barnslig alltså, fast jag muttrade inte bara... nåja.

Bortsett från ovanstående så var det en fantastiskt mysig löprunda i morgonsolen. Jag och Elsa har sällskap av Simons BC Charlie ett par dagar och hundarna sprang sida vid sida i full fart över fälten så jag blev alldeles lycklig. Ska i fortsättningen passa mig j-vligt noga för att ha någon som helst fördom mot Elsa och hur hon sköter sig i sällskap av andra hundar. Det kommer bara bli självuppfyllande. Allting går hur bra som helst. Charlie är som en gosig katt, Elsa är glad och vill leka, inga problem, inga konstigheter, ingen aggression.Det är bara mysigt med sällskap. Visst kan hon säga ifrån ibland, men faktum är att jag aldrig har haft några större problem med henne i sällskap av andra hundar hemma. Och så skall det förbi.

Amen.

En mallgroda och en soldyrkare.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Runkgubbe!? Jag trodde att du hade träffat en blottare! Det ska jag också säga nästa gång för att variera mig lite!

åsah sa...

tycker det låter som en jättebra plan! Klart Elsa är bra, speciellt när du är i närheten, hon litar och respekterar dig verkligen. Duktiga ni!