söndag, juni 19, 2011

På besök i Kumla

Igår var jag och Tratten i Kumla och hälsade på Vickulas-Fia. På plats var också två av Rekas syskon, Rio och Rolex, samt Steffie och Smila ur S-kullen.

Dagen ägnades åt att spåra och min lilla boll fick gå två stycken. Det första gick inte så bra. Det var rätt högt ris och hon fick skutta sig fram längs spåret. Dessutom var det nytt med någon annan spårläggare än mig. Reka gick förbi första pinnen och när vi kom ut ur värsta riset gav hon upp, la sig ner och rullade i mossan och förklarade att det var tråkigt att inte hitta saker. Selade av henne och på vägen ut till vägen hittade hon ändå sin leksak. Ibland har man tur!

För att få chansen att lyckas bättre fick hon ett andra spår i lite mindre buskig terräng, och den här gången gick Fia först och jag följde tätt i hennes fotsteg. Nu gick det mycket bättre, även om Kråki missade första pinnen igen. Lekisen på slutet gick hon däremot rakt på.

Hade varit roligt att stanna och träna lydnad också men jag vågade inte åka så sent, eftersom jag blir så trött när jag kör långt själv. Det var nog tur att jag resonerade så för ögonen klippte ganska bra ändå. Man blir trött av mycket frisk luft!

Det var i alla fall en väldigt trevlig dag och det var kul att se Rekas brorsor. Tratten såg ut som en liten valp bredvid dem.

Tack Fia för hjälp och goda råd!

Kärleksfulla Tammy  med Rolex matte Eva solar i gräset

2 kommentarer:

EM sa...

Ja, men Roo måste ju vara släkt med ngn av dem där! jackaroo, Åsa Larsson!

Hur som, vi skall satsa på barmarks SM också. Har du funderat på ngn träningsplan. Vi har från och med nu fram till Oktober på oss. skall väl gå?

Kul att ni kom idag förresten!

Sofia sa...

Jag har kollat på det där med barmark och linlöpning... och jag är förbryllad! Vi måste prata om det här! :)

Bra kämpat i helgen! Vi hörs!