söndag, juli 08, 2012

Slottshoppet, dag 1

Idag har jag och flickorna tävlat agility på Wiks Slott utanför Uppsala. Sammantaget en okej dag, även om succéerna uteblev.

Reka gjorde debut i agilityklass och klarade alla kontaktfälten fint. Handlingen funkade jättebra, speciellt på slutet. Men slalom... Nej. Vi diskade oss i alla fall inte, men fick massor av fel.

Hoppklassen gick också okej. Slalomstrul igen och ganska dålig handling över lag, men vi fick faktiskt bara tio fel. Lite nöjd.

Elsas agilityklass gick halvbra. Lite slarvig handling (genomgående tema) och hon rev långhoppet och missade kontaktfältet på balansen. Men hon är ju alltid duktig och loppet var okej. Tiden hade räckt till en tredjeplats.

Hopploppet började väldigt bra. Jag hade bakombytestema och det var klockrent. Tyvärr var jag otydlig vid ett tillfälle så hon missade ett hinder, vilket ledde till att vi diskade oss. Synd, jag ville vinna klassen!

Imorgon är min födelsedag!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis imorgon!!!

Kul att Reka - å Elsa också förstås - fattar vitsen med vallning :)

Ja, agility är svårt ibland, har jag förstått.

Fia

Sofia sa...

Tack!

Ja, det var verkligen kul att se Reka (å Elsa också förstås :) ). Eftersom hon ibland sticker på vilt så trodde jag hon skulle agera likadant med fåren, men det gjorde hon inte alls, utan var istället mjuk men orädd. Roligt!!