fredag, juli 13, 2012

Nya pjuck till alla!

Idag har Grisen äntligen fått på sina sommardäck. Nya och fina med rejält mönsterdjup. Jag är inte längre en trafikfara. Även vinterdäck har inhandlats (snart är vintern här!) men de hämtar jag på måndag.

Även jag har fått nya däck. Beställde ett par Inov-8 efter marknadsanalys och tips om att dessa skor är lämpliga för kombinerad löpning och vattensport. Jag och Lindad har lite oväntat anmält oss till Ångaloppet den 12 augusti. Det är som minivariant av Ö till ö där man i lag om två springer 20 km och simmar 2 km, uppdelat på 20-24 sträckor. Längden på simsträckorna är 40-200 m. Inov-8 är tydligen bra på att transportera bort vattnet efter simningen och dessutom väger de nästan ingenting.

Imorgon är det jubileumsmara och efter den ska jag fokusera på att försöka lära mig simma (med löparkläder och skor?) utan att få panik och tro att sjöodjuren ska äta upp mig. Kan bli spännande.

Hur som helst så ska loppet bli sjukt roligt och trots att jag inte är så van att simma, och dessutom är en riktig badkruka, så är jag övertygad om att vi kommer klara det galant. Heja oss!!

Inga kommentarer: