söndag, januari 26, 2014

En knasig och underbar helg

Redan fredagen började bra. Lunch i stan med bästa hamburgergänget, fika med Sara, ett par timmar på café med bok, öl med Magnus Hult och öl med Jonas och hans arbetskamrater.


På lördagen var vi ett gäng som sprang till Såstaholm. 14 km blandad och fin löpning med inslag av små äventyrsmoment. När vi kom fram väntade eftermiddagsfika och ett par respektive med tillhörande halvlingar. Trevligt umgänge!


Efter fikat var det vinprovning och vi provade två röda och två vita viner, ivrigt påhejade av en kille som höll sin allra första vinprovning. Han gjorde det bra! Trots att han inte var så erfaren inom vin så var han väldigt kunnig.

På samma sommeliers inrådan bytte vi fisken, som egentligen stod på kvällens meny, till en fantastisk hjort! Till detta drack vi ett finvin - en 99:a från fyndlådan - och det var suveränt gott! Verkligen en otroligt bra måltid.


Alla var rejält mätta och lite trötta när vi avslutat middagen men vi letade oss ändå ner i hobbyrummet där det spårade ur en smula bland utklädningkläderna. Jag blev förvånad över hur inte vuxna vi plötsligt blev. Superhärligt och jätteroligt!!! Sen sjöng vi karaoke tills vi var hesa!
Frukosten på Såstaholm är fantastisk och efter den var det ingen som orkade springa hem, utan alla åkte med Sara i bilen. Det är för övrigt hon som tagit alla de bilder ovan som har bra kvalitet.
På det hela taget en fantastisk helg!!!

Inga kommentarer: