tisdag, januari 14, 2014

Roliga saker händer!


Jag har bokat in mig på så mycket roligt framöver!

Den 18 januari är det simträning och teori i Mörbybadet inför Stockholm Triathlon i augusti. Jag har inte anmält mig till tävlingen än utan funderar fortfarande på det och under tiden passar jag på att hänga med på gratis träning.

Den 25 januari ska jag springa till Såstaholm tillsammans med ett finfint urval av vänner. Vi övernattar där och springer tillbaka hem dagen efter.

Den 2 februari lyckades jag knipa en plats på en två timmar lång workshop med Rachel "yogagirl" Brathén tillsammans med Lindad.

Den 3 februari är det dags för mitt första pt-pass i simning tillsammans med Hasse Albrektsson. Målet är att höja tempot i min lugna simning och jag kommer få hjälp med träningsupplägg under våren. Kommer att köra ett pt-pass en gång i månaden fram till sommaren.

I mitten av februari flyttar Reka hem igen. Det är förvisso inget jag har bokat in mig på, men icke desto mindre så ser jag fram emot det väldigt mycket.

Den 22 februari åker jag på skidresa till Österrike.

Den 15 mars ska jag på Blogger Boot Camp och prova på roligheter som Krav Maga och Parkour. Dessutom ska jag på föreläsning om hur jag ska träna smartare och jag ska förbättra min löpteknik med Malin Ewerlöf Krepp. Avslutar dagen med Flow and Grace.

Sen är det vår. Den är inbokad.

1 kommentar:

EM sa...

Härligt!