måndag, januari 20, 2014

Långpass och socialt ätande


Jag är lyckligt lottad! Jag har så många fina vänner att umgås med och jag är otroligt tacksam över det.

Igår sprang jag först långpass med Lindad runt Brunnsviken. Hade ingen lust alls att springa men inga ursäkter att låta bli heller, så trots att jag kände mig nästan gråtfärdig över tanken på två timmars löpning så gick det faktiskt ganska bra. Fast det är vidrigt att springa i snömodd. Tempot var bättre (som i lägre) den här veckan och jag kände mig hyfsat pigg rakt igenom, men mot slutet fick jag känningar i nedre delen av ryggraden. Funderade på att avbryta men ändrade mig och tog mig i mål. Vet inte varför jag fick ont men jag gissar på att tio dagar i rad av hyfsat hård träning tar ut sin rätt på ett eller annat sätt. Idag är det vilodag, och fast jag är frestad att sträcka ut ryggen med ett yogapass så låter jag bli.

Efter löpningen igår drog jag och Jontan iväg till Stefan & Malena för våffelfika tillsammans med Sara & Erik. Våfflor är gott. Fikat övergick till middag och det var härligt att hänga med dem.

Sedan hade jag det väldigt stora nöjet att även få äta frukost med Sara i morse. Kanske den bästa starten man kan ha på en arbetsvecka!

Inga kommentarer: