tisdag, mars 31, 2009

Det är inte kul att gå upp på morgonen...

... så stressad känner jag mig.

Det finns en gräns då det slutar vara kul att ha mycket att göra.

Det är väldigt, väldigt mycket att göra på jobbet just nu. Bara en sån sak som att hålla ordning på 250 personer som ska ner till Hornborgasjön och titta på tranor suger musten ur mig. Min kollega är dessutom sjukskriven så jag har alla hans arbetsuppgifter att tänka på. Och mina egna som inte handlar om de eländiga fågelfäna.

Sen är det BNI. Det har varit jättepositivt på många sätt och många nya bra idéer hotar att spränga mitt huvud, eftersom jag inte hinner ta dem vidare. Men det är också många nya människor att lära känna, utbildningar att gå på, möten att förbereda osv.

Senaste veckan har det dessutom, förutom möten med BNI, varit så mycket privat med tandläkare, träning, hundkurser och mäklare att jag knappt har varit på jobbet. Och att inte vara på jobbet ger mig inte mindre att göra eller får mig att känna mig mindre stressad.

All stress och min intensifierade träning gör mig dessutom väldigt trött och att sova 8 timmar räcker inte för mig just nu. Jag behöver sova mer, men när ska jag få tid?? Jag försummar redan världens bästa älskling och det känns skit eftersom han går runt och är fantastisk precis hela tiden! Elsa blir också en smula försummad men hon löper nu och är ännu tröttare än vad jag är.

GAAH!!

2 kommentarer:

Tvillingmorsan sa...

Snutte pluttan! Du får inte jobba ihjäl dig. Jag förstår att det är svårt att tagga ner men du måste vara rädd om dig. Hoppas det lugnar ner sig snart..Kram Malle balle.

Sara J. sa...

*kramar*