torsdag, januari 21, 2010

Ett inlägg i fyra delar

Del 1 - Reclaim da house!
Igår återtog vi ÄNTLIGEN vårt hus! Plockade undan, dammsög, torkade av, gav blommorna lite extra kärlek och vatten, skurade golv och målade listerna för sista gången. Plötsligt fick vi ett vardagsrum! Och en hall! Och ett kök! Och ett fräscht sovrum.

Helt fantastiskt!

Del 2 - Hjärtsnurp
Meep, meep, meep, meep

Till dessa ljud vaknade jag i natt. Klockan var 01:46 och mitt hjärta stannade. Larmet, tänkte jag, larmet! Någon har dragit larmet! Jag funderade på om jag skulle ligga paralyserad eller om jag skulle göra något och jag valde att peta på JG och viska... -"du... är det larmet?" med svag röst.

Jontan som är en tuffing skuttade upp ur sängen, gick ut i köket, kollade lite... och insåg att det var datorn på köksbordet som meddelade att batteriet var slut.

Del 3 - Parkeringschock
Fick räkningen för mitt OKQ8-kort igår. Den var ovanligt hög, 1799 kr och ganska snart uppdagades det varför. Jag har nämligen parkerat för, håll i dig nu...

...700 kr under december. 700 kr!!! Inse hur mycket pengar det är! Jag fick en chock och var tvungen att sätta mig på köksgolvet och fotografera beviset.



Del 4 - Jag tycker verkligen illa om...

  • När någon inte lyssnar
  • Att bli avbruten med nonsens när jag pratar

Inga kommentarer: