fredag, mars 11, 2011

Kurvig

Min motivation har varit lite kurvig den här veckan. Kom hem från Österrike och var tokigt laddad för träning. Första styrketräningspasset var toppen och jag fick en skön träningsvärk. Löpningen i tisdags var crap. Redan där fick motivationen sig en första törn. Onsdag blev träningen med PT-Tompa inställd och torsdag vilade jag. Motivationen stadigt neråt.

Nu är den tillbaka på en härligt hög nivå. Idag blev det PT-träning och det är alltid som en injektion av inspiration och motivation. Skönt pass, blev härligt trött i armar och överkropp. Kände mig bitvis stark och bitvis som om jag helt saknade muskler. En del av övningarna jag fick i programmet kommer bli hopplöst svåra att genomföra utan en vilja av stål. En sån där som jag så ofta saknar. Men jag ska försöka. Ska köra efter mottot jag hörde någon säga på radio: "alltid mycket - aldrig lite".

Att träna med övervakning på morgonen är däremot inte så bra faktiskt. Förut hade jag alla PT-pass inbokade på morgnarna men jag är glad att vi har bytt till eftermiddag numera. Det blir inte mycket gjort på jobbet såna här dagar, eftersom jag kommer sent och när jag väl är på plats sitter jag mest och lallar och känner mig skön. Helst skulle jag faktiskt vilja gå från jobbet nu.

Skogspromenad, matsäck, hundar och klarblå himmel? -Ja tack!
Reseplanering bakom skrivbord, i källarkontor? -Nej tack!

Längtar ut ur fängelset!

Inga kommentarer: