torsdag, juli 04, 2013

Kung på natten, kung på dan?


Det var en trevlig kväll igår. Åt middag på Nosh and Chow med Jonas, Tina och några av deras jobbarkompisar. Du som läst tidigare inlägg vet att jag just nu befinner mig i en fas där jag faktiskt uppskattar att träffa nya människor, och en onsdagskväll på stan med god mat, intressanta diskussioner och alldeles för mycket vin är precis vad jag har saknat. Så att säga att det var trevligt igår var lite av en underdrift. Det var faktiskt jättetrevligt och för en gångs skull var det inte jag som var först att vilja rumla hem.

När jag vaknade strax efter kl. 4 i morse och (fortfarande) kände mig lätt berusad var jag glad att vi hade åkt hem. Jag drack inte SÅ mycket under kvällen (eller?) men det behövs inte så stora mängder för att göra marken ostadig för mig nu för tiden. Dessutom har det aldrig varit bra att hälla i sig ett halvt glas rosé precis innan man hoppar in i taxin hem.

Insåg när jag vaknade att jag var tvungen att styra om morgonens planer en smula, eftersom jag inte trodde att jag skulle vara körduglig drygt två timmar senare när jag hade en promenaddejt inbokad med Sara. Den byttes istället mot en mycket trevlig frukost i Kista Centrum, dit jag tog mig med de allmänna färdmedlen. Buss. Kände mig faktiskt bättre när klockan ringde än vad jag gjorde två timmar tidigare, men är stolt över att jag ändå höll fast vid att låta Grisbilen stå. Och att jag slängde ner träningskläder i ryggan så att jag kan springa från jobbet om jag nu skulle ha lust med det. Eller cykla. Bra Sofia! Kung på natten, kung på dan!

Inga kommentarer: