fredag, juli 28, 2017

Jag tar dem vilken dag som helst!

Foto: Micke Rosén, Human Ambition

Igår simmade jag i intervaller i Huvudstabadet igen. Det är inte optimalt med två väldigt tuffa intervallpass dagarna efter varandra, men nu blev det så och jag var ändå helt awesome.


Träffade Micke i Huvudstabadet som var helt tomt, så när som på en person som låg och flöt runt. Det hade tydligen åskat tidigare och personalen hade skickat hem alla badare. Perfekt! Regnet hängde i luften men mot slutet sprack det upp och solen sken på oss.

Foto: Micke Rosén, Human Ambition

Jag simmade samma pass som jag gjorde med Hasse förra veckan, och Micke sitt eget insim. Sedan körde vi intervalldelen av mitt pass tillsammans: 8x100 start 2:00.

Efter moget övervägande valde jag att köra de fyra första med fenor och de sista fyra med paddlar och fenor. Det var helt sinnessjukt jobbigt och efter hälften av intervallerna var jag tvungen att ta en extra lång vila, medan Micke fick en bonushundring.


Jag blev duktigt förnedrad. Micke hade visserligen också fenor, men han simmade sina hundringar 50 fjäril/50 rygg respektive 50 fjäril/50 fritt och jag hade inte i närheten av en chans att hänga med, även om jag stolt kan meddela att jag verkligen försökte. Därav känslan av att vilja kräkas och dö efteråt.

Hade jag avlidit så hade det varit med ett leende på läpparna för det var trots allt väldigt, väldigt roligt.


Intervallerna landade på runt 1:17, vilket är sjukt grymt. Även fast jag inte hann med den där medelålders mannen. Men vilken dag som helst kommer jag simma ifrån alla mina simfröknar, det är jag säker på. Minns var du läste det först. The sky is no limit. Ha!

Avslutade med att ta lite bilder i bassängen. Riktigt superfina bilder. Tack Micke! 

Inga kommentarer: