torsdag, juli 27, 2017

Simspiration och trösklar


Idag körde jag ett nytt simspirationspass med Simfröken i Huvudstabadet. Han hade snickrat ihop passet och beordrade våtdräkt a la Spanska Ridskolan.

Jag inledde med att slå rekord på 200m. På insimmet alltså. I behagligt tempo. Galet. Efter några hundringar benspark och lite annat jox var det dags för tröskelintervaller.

Först 3x200m med start 3:30. Hasse hade ingen utrustning och jag hade fenor. La dem snyggt på runt 2:38 men blev väldigt trött. Trodde nog att jag skulle klappa ihop när som helst efter det, men tänkte att det var värt det efter att ha simmat tvåhundringarna så bra.

På de följande 6x100 start 2:00 hade jag paddlar och fenor, Hasse paddlar. Trots att jag trodde att jag var slut som artist så lyckades jag hålla dem strax under 1:15. Det är så jävla fort! Jag fattar inte att jag kan simma så snabbt!

Avslutade med några korta sprintar och där visade Simfröken var skåpet ska stå. Tur att vi inte maxade mer än 15-20 meter, för då hade jag blivit fullständigt frånåkt. Nu kunde jag i alla fall tro att jag hängde med och kämpade för det. Väldigt, väldigt roligt!

Är supernöjd med min simning idag. Det var SJUKT jobbigt men SÅ skoj. Har saknat tröskelintervaller och det är grymt att simma med fröken. Vem trodde det för några år sedan när jag fick kallsupar och svor över att jag inte klarade 6x25m start 45.

(Baksidan av dagens pass: Jag drog sönder min våtdräkt på låret när jag skulle rätta till den. Jättetråkigt. Limmad nu.)

Inga kommentarer: