måndag, januari 17, 2011

Det blev bra trots allt

Jag bestämde mig för att springa igår, trots allt. Ett bra beslut visade det sig, för passet blev nog det bästa med TSM hittills. Vi sprang 16,03 km under 1 timme och 57 minuter med två vätskepauser där jag passade på att äta lite russin och nötter. Kände mig otroligt fräsch hela vägen och det enda som började göra ont var mina fötter (efter ungefär 1½ timme), vilket jag tror berodde på mina "snökedjor" till broddar igen. Nu har jag köpt nya med piggar (vilket var i grevens tid för snökedjorna pajade igår) som jag ser fram emot att testa. Har dessutom köpt nya funktionstrosor, det enda plagg jag hittills haft som inte varit i funktionsmaterial. Det har funkat bra men igår blev gränsen nådd. Blött är inte mysigt, och dessutom skaver det.

Hur som helst, inget ont i höften, ingen hög puls och inget ont i benhinnorna igår. Grymt bra! Nästa gång siktar jag och Sara på att prova 4:15-gruppen istället.

Imorse blev det gym igen men jag är fortfarande lite osäker på hur jag mår. Jag är inte sjuk men jag är inte frisk. Jag har aldrig känt så här förut. Det är skumt.

Inga kommentarer: