torsdag, januari 27, 2011

Stenhårt!

Igår var det dags för Tompaträning igen. Förra gången, för två veckor sedan, var det galet jobbigt men jag fick ingen träningsvärk. Utgångspunkten igår var att jag skulle få det. Sagt och gjort. Stenhård benträning i en timme blev det, svetten forsade och benen darrade. Det var riktigt tufft, men jag klarade det, om inte med bravur så i alla fall med väl godkänt i betyg. Jäklar vad jag kämpade!

Min far och jag är fortfarande helt överens om hur ovärderligt det är att ha en personlig tränare, och speciellt någon som känns så fantastiskt kunnig som Tommy. Som man kan ställa sina tusen tränings- och kostfrågor till och som kan peppa och komma med goda råd. Är verkligen tacksam över det!

Till exempel så diskuterade vi, med anledning av min utvärdering igår, kosttillskott och power bars, när pappa hade tränat idag. Om man ska tro Tompa så är allt sånt bara skit, och den enda funktion det fyller är att ge personerna bakom produkten feta plånböcker. Gainomax, som han gav som exempel, kan man lika gärna hälla ut i slasken för det innehåller i princip bara socker och vatten. Sen förklarade han varför andra kosttillskott bara är skräp också. Det finns förmodligen två läger i den här frågan, för och emot, men eftersom jag nu lägger min träning i Tompas händer så är det honom jag väljer att tro på.

Trots detta kommer jag sannolikt fortsätta med mina power bars efter långpassen, eftersom jag upplever att det funkar för mig. Fast han tyckte att jag hellre skulle äta fyra bananer... gissa om jag blev glad över det förslaget!

Bananas är godis!

Inga kommentarer: