söndag, november 09, 2008

Tredje gången gillt!

Idag är det fars dag. Dagen då pappa ska få choklad, slips och kanske ett uppmuntrande ord, typ "Heja pappa!". Denna dag koras även "Årets pappa", en tävling som pågår under hela året och som alla fäder föds in i, vare sig de vill eller inte.

Veckorna innan tävlingen avgörs brukar alltid ett par pappor ha utmärkt sig lite extra, medan andra fallit bort redan i början av året.

Min pappa brukar alltid ligga i topp, och när tävlingsgeneralen ringde mig imorse för att meddela att jag är dotter till "Årets pappa 2008" så blev jag inte förvånad. Min pappa har haft en hög, jämn form hela året, och när det hettade till mot slutet la han lugnt in en extra växel.

Motiveringen lyder:
"Efter ännu ett år av fantastiska insatser kan vi i juryn bara gratulera de lyckligt lottade barn som har Göran som far. År efter år visar han varför han får fortsätta titulera sig som "Årets pappa". Genom att alltid ställa upp och finnas till hands, genom att alltid vilja väl och genom att alltid kunna ge sina barn ett gott råd på vägen har han även i år sopat banan med landets övriga pappor. Ett stort grattis till:"

Årets pappa 2008: Göran Demnert

1 kommentar:

Tvillingmorsan sa...

Min pappa som bara fick en pannlampa i farsdagspresent....Puss, tack för igår föresten.