måndag, november 16, 2009

Det blev inte alls så som jag tänkt

Helgen blev inte alls så lugn som jag hade planerat. Faktum är att jag i princip inte var hemma och pysslade något överhuvudtaget. Det var bara fullt ös hela tiden. Och Jarmo kom aldrig...

I lördags morse åkte jag och JG iväg på en shoppingtur med staket som mål. Det tog oändligt många timmar och resulterade i staket men inga staketstolpar. Det får bli nästa projekt. Som bonus hittade jag däremot en SUPERFIN svart/rosa rattmuff i sammet!

Väl hemma var det bara att svida om till gå bort kläderna och åka över till Roger & Lim's inflyttnings/födelsedags-kombo. Det var trevligt och helt oväntat var det inte jag och JG som gick först. Så brukar annars vara fallet, eftersom jag oftast blir dödstrött redan vid 21-snåret. Fick dessutom träffa HP's donna på kalaset, vilket var roligt!

Söndag morgon åkte vi iväg ut till Hässelby och fyllde ett släp med möbler som vi fick från M&K. Massor av hyllor, ett skrivbord och en soffa som kommer väl till pass i vår källare. Tack för det!! Hann bara hem och lasta av allt innan det var dags för mig och Elsa att åka på tävlingslydnadskursen.

Kursen gick helt okej, men det känns som att jag och Elsa har tappat lite av vårt flow. Fast det hänger nog ihop med min trötthet egentligen...

Hem igen efter kursen, dusch och ombyte och sedan iväg till Täby C för att se filmen 2012. Verkligen otaktiskt bokade biljetter, men vi köpte dem redan i förra veckan så det kändes dumt att ställa in. Filmen var ganska underhållande, men det kändes som att jag hade sett allt förut. Katastroffilm goes Langoljärerna.

Magnus: Både den äldre damen och hunden överlevde mirakulöst!

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag hade aldrig kunnat gissa!