tisdag, november 17, 2009

Undersökning av område

Jag har under de senaste dagarna ägnat mig åt att "lära känna" området där vi bor. Det är verkligen SÅ mycket trevligare att gå på kvällspromenad nu än tidigare när det finns belysta gator att gå på istället för skumma skogsvägar. Känner mig mycket tryggare!

Kan också konstatera att det tar 25 minuter att promenera till Mörby C och 50 minuter till Mörby Station där jag kan ta buss 178 till jobbet. Inte så rolig promenadväg dock, så då är det trevligare att gå till Edsberg och ta bussen där.


Inte så pjåkiga promenadvägar här heller.

Från jobbet till hemmet runt Edsvikens norra sida är det 9,2 km, vilket jag sprang igår. Var länge sen jag sprang så långt men det gick väldigt bra. Trevlig väg om än lite mörk på slutet. Elsa tyckte det var lite jobbigt men kämpade på bra.

Skolkade från tävlingssekreterarkursen och njöt av att vara hemma istället. Jag fick ordning på arbetsrummet medan Jontan spacklade vägg i biorummet.

1 kommentar:

åsah sa...

bio rum?! Vad är det för lyx! såå mysigt det ser ut på bilderna.. det ser ju nästan ljust och soligt ut.. inte alls lika deprimerande som här...