fredag, november 13, 2009

Jag är en mes

Jag pallar helt enkelt inte att ha aktiviteter veckans alla dagar/kvällar. Jag blir ett vrak.

Pågående aktiviteter just nu är:
  • Tävlingssekreterarkurs
  • Agilitykurs
  • HI-träning
  • Tävlingslydnadskurs
Det är ju meningen att det ska vara kul, men när det blir för lite tid emellan så blir det inte roligt. Bara jobbigt. Dessutom blir det för lite sömn och varje morgon har jag blivit väckt mitt i mina djupaste bisarra drömmar om brinnande skjul, en gråtande Åsah och samtal med 15-åriga Albin och Valter.

Igår gick jag efter halva HI-träningen för att få lite tid hemma, men det blev sent ändå. Det lilla fotgåendet jag gjorde innan jag gick var uselt och Elsa var jobbig och ondskefull mot de andra hundarna. Alla andra hade dessutom jättefina fotgåenden så jag fick komplex.

Bilden är snodd från Åsah.

Idag ska jag i alla fall gå från jobbet vid lunch, åka hem, gå promenad och upptäcka Rinkebyskogen, pyssla, träffa Jarmo och laga en god middag. Helgen kommer bli bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

oh no! im haunting you! haha.. nämen.. förstår precis hur du menar. jag har också mkt nu.det är jobbigt! men du ska inte ha komplex ju! elsa går jättefint! du var bara trött, så du såg det dåliga istället.. jag hoppas det lugnar ner sig snart så du får tillbaks energin.. d u får vila upp dig ordentligt i helgen!

Sara J. sa...

Hej hej, du är inte alls en mes, det är fullt normalt att bli ett vrak av att inte få göra "ingenting" emellanåt. Kram på dig och simma lugnt!

Sandra sa...

Sen tycker jag att det såg ut som att Elsa har totalfokus på dig om man tittar på bilden ovan, så hennes fotgående kan ju inte vara så kasst som du säger :) ni tävlar ju i klass 2!

Nettan, Klura och Nella sa...

För det första är du som alla vi andra - ingen orkar ha fullt schema varenda dag. Särskilt inte i mörkaste november när energin är på sin allra lägsta nivå...

Och Elsas fotgående är det minsann inget fel på!