måndag, november 30, 2009

Överraskningshelg

Lördagen var full av överraskningar, i alla fall för JG's del. På förmiddagen åkte vi på Megaloppis i Solnahallen och kom därifrån med en skruvdragare, ett gäng dvd-filmer och en låda Arabicaporslin.

Sedan åkte vi och checkade in på romantiska Scandic Järva Krog där jag hade vunnit en övernattning. Blev hämtade där av D som körde oss till Vin- och sprithistoriska museet där vi gick på glöggprovning. Sommeliern var en skåpsupare med finsk brytning, på ett positivt sätt. Vi fick prova årets Blossaglögg, Skogsglögg från Grythyttan och någon Duwfenkroks glögg med chokladtouch. Dessutom lite olika typer av pepparkakor.

Efter middag på Abyssinia tog vi taxi till hotellet, badade i bubbelpoolen och gick sen upp på rummet och kollade på Idol (heja Erik & Tove), Bonde söker fru och Arga snickaren. Sen sov jag som en prinsessa efter en helmysig dag!

Igår fick vi besök av Jontans kusin med familj, jag var på kurs, vi tömde det sista i gamla lägenheten, bakade lussekatter (åt jättemånga) och tittade på The Recruit.

2 kommentarer:

Tvillingmorsan sa...

Grym bio-duk!! Ser fram emot en biokväll med popcorn hos er. Mys med mys! Pussipuss!

åsah sa...

tack för kommentaren sofia.. vi fortsätter ändå.. kan ju inte ge upp nu.. vad ska jag då göra? ni är bäst. tack för stödet..