tisdag, november 03, 2009

I can see my house from here!

Igår fick vi nyckeln till huset och påbörjade vår flytt! Vår plan var att flytta det mesta av det som är "jobbigt" som blommor, tavlor, skrymmande saker och liknande. På fredag morgon kl. 08:00 kommer två flyttgubbar med en bil och tar möbler och kartonger så vi slipper slita med det. Sen är vi flyttade och klara.

Det känns konstigt och häftigt. Ett hus! Med trädgård och allt! Där ska vi bo resten av livet, såvida vi inte i framtiden råkar komma över en strandtomt i närheten. Elsa tycker mest att allt är konstigt och hon verkar orolig att vi inte ska komma ihåg att ta med henne i flytten. Idag har hon pipit och gråtit hela förmiddagen av en anledning jag inte förstår. Möjligen understimulering.


Två muppar i vardagsrummet!


Flyttpizza till lunch med inbjuden fader.


Vid återmonteringen av bordsbenen stötte vi på patrull!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad spännande óch roligt, skönt att ni fick lägenheten såld. Hoppas vi får komma och hälsa på nästa gång vi åker till fasta landet. Kramar Isabella och co.

Unknown sa...

Tycker mig ana en spis som är väldigt lik den vi har. En liten och en stor ugn, så praktiskt. :)

åsah sa...

å vad mysigt! hundarna tycker alltid det är lite upprörande med flytten (fråga mig, jag har flyttat med hundar typ 5-6 gånger ller vad det är). men håll ut, det tar ungefär en vecka så är dom som hemma!