fredag, juni 11, 2010

Baobao - den sämsta idén någonsin

Det här inlägget är en varning! VARNING!!

Pepsi Max finns just nu i en limited edition, smaksatt med baobao. Åsah säger att det är ett kul träd, men det struntar jag i. Det finns nämligen två problem med den här smaksättningen:

1. Den är vedervärdig
2. Baobao-flaskan är väldigt lik den ordinarie flaskan

Så när man sliter åt sig en Pepsi Max i farten så kan det hända att det här en Baobao. Det har hänt mig två gånger. Första gången visste jag inte att den fanns, så det kom som en chock när colan smakade skit.

Men igår hände det alltså igen. Min HI-träningscola var en odrickbar limited edition. Inköpt på Hemköp, från kylen där all Pepsi stod. Inga varningsskyltar, ingenting. Inte tänkte jag på att vara vaksam.

Lurendrejeri, det är vad det är! Kolla vad etiketterna är lika:


Träningen gick bra, bortsett från drickafadäsen. Fast det blir lite för lång träning för Elsa. Hon tappar engagemanget mot slutet och det blir inte bra. Många korta pass är vad hon behöver. 15 minuter åt gången högst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha.. men kolla va coola träden är! http://listsoplenty.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/baobab-a-really-tall-one.jpg

fast dom borde ju inte såga ner såna fina träd för att sätta dom i Pepsi, det är helt klart!

Nettan, Klura och Nella sa...

Men nu tycker jag inte att du är rättvis! Inte platsar jag på svarta-blogg-listan - den har ju t o m uppdaterats två gånger denna vecka! :-)