måndag, juni 21, 2010

Skön helg med semesterfeeling

Vilken bra helg det har varit! Har verkligen känts som semester!

Fredagskvällen var det som bekant tjejkväll för mig och Elsa och på lördagsförmiddagen hade vi tävlingslydnadskurs för sista gången. Tack Katarina!!

Därefter åkte jag och en Dagen efter-JG in till stan för att titta på det kungliga bröllopet. Jag är varken för eller emot vårt kungahus, men en historisk händelse som den här ville jag inte missa. Det var svårt att inte bli åtminstone lite imponerad över spektaklet. Tomma gator, oändliga mängder poliser i vita hattar, massor med folk, helikoptrar, feststämning, stridsfartyg etc. De hade t o m stoppat strömmen i Strömmen för att Vasaordern skulle kunna ros lite lättare. Det är mäktigt. Har ju fått helt andra krav på mitt eget,förhoppningsvis någon gång kommande, bröllop efter det här...

På kvällen var vi (mest Han) rätt lama och det blev hämtpizza till middag. Jag påbörjade dessutom en antisnigelkampanj i grönsakslandet.

Söndagen började med en snabb löprunda och sen blev det staketbygge (fast egentligen bara stolpsättning) för hela slanten. Kändes verkligen som semester när jag satt där i gräset och såg på medan Jontan slet med jordborren. M&D kom över på kvällen och vi grillade och tittade på Sherlock Holmes.

När jag gick och la mig igår kväll började jag tänka på jobbet och då fick jag ont i magen. Tur (eller var det stress över) att jag bara ska jobba två dagar till, varav en hemma, innan midsommarsemestern. Alltid stressande med semester.

1 kommentar:

åsah sa...

å vad härligt ni verkar ha haft.. härligt att jobba ute, då känner man sig bra sen..