måndag, november 08, 2010

Lite smått å gott

  • I lördags var jag, Elsa och Reka och hälsade på hos Fia. Reka fick med Fias hjälp gå sitt alldeles första spår, ett stort ögonblick. Tack för hjälpen! Dessutom fick Elsa ett spår som hon klarade fint och vi fick träffa Räkans brorsa Rolex, som ser ut som en korsning mellan kelpie och isbjörn. På plats var även Sigrid med Aika å Spica, Johanna med Pi och Katrin med Härja.
  • I söndags var andra träningen med TSM. Fantastiskt löparväder och ca 7 km i 6:35-tempo med trevligt sällskap av Angelica. Kändes återigen SÅ jäkla bra! Grymt kul.
  • Igår kväll gjorde jag i ordning övervåningen hemma (lite mer permanent) och det börjar ta sig! Tror nog att jag kommer kunna trivas bra där uppe när allt är helt klart. Det blir en riktig myshörna!
  • Biljetter är bokade till Harry Potter och dödsrelikerna, del 1. Siktade på premiären men insåg att det gick att få betydligt bättre platser dagen efter, så då valde jag det istället. Börjar jag bli gammal? Eller har jag hela tiden varit för gammal för att vara HP-fans?  JG är under alla omständigheter tvångskavaljer.
    • I morse hände något konstigt. Jag och flickorna brukar vara helt ensamma i området under vår morgonpromenad, men idag mötte vi människor och hundar i parti och minut. Det fullständigt kryllade av dem!! När jag kom in i gymmet var det däremot helt tomt och öde...
    • Lunch idag åt jag med HP (Harry Potter?) som jag inte träffat på vad som känns som tusen år. Jag har saknat honom sen han försvann i arbetsnarkoträsket så det var verkligen kul att ses igen! Tack för trevligt sällskap!!

        1 kommentar:

        Anonym sa...

        Isbjörn!!??