lördag, april 09, 2011

Jag känner mig full av energi


Idag har jag hunnit med mycket. Jag har:

1) Tränat agility med Elsa. Fast träna är ett starkt ord. Vi körde lite på måfå. Jag vet exakt vad vi behöver träna men inte hur jag ska bryta ner det på ett sätt att vi får ut något av det. Vi hade i alla fall roligt.

2) Tränat agility och lite lydnad med Reka. Hon fick springa tunnel för första gången, gå på balanshinder och vipp mot bord. Det gick jättebra och hon gick verkligen igång på det. Efteråt tränade vi lite lydnad och hon kampade som en vilde! Äntligen var det som jag vill ha det. Hon lät som ett lejon och slet som en tiger. Svårt att hålla sig för skratt ibland.

3) Såg Hair på Stadsteatern med mamma. Jag har lite svårt att sätta tootsies på den. Skådespelarna var jättebra men pjäsen/musikalen hade inte någon direkt handling. Allt var rätt flummigt men med bra drag. Fast segt. Svårbedömt.

4) Shoppade löpartights. Dags att fundera på vilken utrustning jag ska springa maran i, eftersom jag uppenbarligen lätt får skavsår både här och där. Ska prova de nya tightsen på tisdag när jag förhoppningsvis ska springa med Sara. Var egentligen sugen på att ge mig ut ikväll, men det funkar ju inte. Kände mig pigg och löpsugen nu efter en lugn vecka med bara lite träning. Köpte dessutom några löparstrumpor och energidrycken som används på maran.

5) Krattade i trädgården och rensade rabatter. Det blev fint och jag längtar verkligen tills det nysådda gräset vuxit upp. Hoppas inte hundarna springer sönder det bara. Flera av lökarna vi satte i höstas börjar komma upp, men de är också i fara när destroyerdogsen ångvältar sig fram genom trädgården.

6) Gick kvällsprompis med hundarna. Jätteskönt väder ute nu. Äntligen är våren här!

7) Bloggade i väntan på middagen. Men snart är den klar. Jag har ätit bra idag så om det blir tungt imorgon är det inte beroende på dåligt matintag idag. Fast om jag inte skulle springa imorgon hade jag inte ätit någon middag ikväll. Har varit lätt illamående sen en räkmacka i pausen på Hair.

Detta om detta. Over and out.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att det går så bra!! Farten på inkallningen kanske du kan maxa om du tar hjälp av någon som håller henne och hon får "kämpa sej loss" när du ropar. Tänk på att vara "tävlingsmässig och tyst" till hon är med näsan i höjd med din sida. Belöna då, gärna med att dra iväg belöningen bakåt - om hon uppskattar det. Stegra sedan med att variera ingång - belöning och att belöna direkt utan ingång.
/Fia

Sara J. sa...

Låter toppen! :)