söndag, april 03, 2011

Hur gick det sen?

Det gick jättebra i skogen igår. Elsa var grymt laddad och trodde inte sina ögon när det var Reka som fick komma ur bilen för att gå sitt spår först. Stackarn. När det sen blev hennes tur var hon halvt hysterisk på vägen till påsläppet och satt och gnällde medan jag tog på selen. Inte likt henne.

Fick hålla i för kung och fosterland i spåret (det är däremot likt henne) men hon gick bra förutom vid ett ställe där hon tappade spåret och därmed missade en pinne. Alla andra plockade hon jättefint och hon har verkligen blivit mycket bättre på det. Förut gjorde hon bara en halvhalt vid dem och var man inte uppmärksam var det kört.

Med Reka var det extra roligt för jag fick känslan av det var en polett som trillade ner igår. Men jag vet inte. Hennes spår var inte så långt och jag la godis i mina steg, bland i varje, ibland inte på en lång bit osv... Precis som vi gjort tidigare. Känslan jag har haft är att hon har varit ute och letat godis, men igår verkade hon faktiskt leta mina spår. Bästa, roligaste leksaken i slutet sniffade hon bara på och trattade sedan vidare där jag hade gått. Att leka var hon inte ett smul intresserad av, trots att jag försökte.

När vi kom tillbaka till skogsvägen gick vi förbi platsen där jag gick in till  Elsas spårstart, och där skulle Rekan absolut in. Det kändes bra! Skönt att snön äntligen är på väg bort!!

Inga kommentarer: