fredag, april 08, 2011

Inspiration

I morse på promenaden träffade jag och brunbollarna en inspirerande tjej med en otroligt söt mini-aussie. Hon har ett projekt hon kallar för 52 adventures och som går ut på att under året genomföra 52 små äventyr. Det handlar inte om att vara först, tuffast eller djärvast utan mer om att komma ut och uppleva naturen.

Jag blev otroligt inspirerad av det här och började direkt fundera på vad som skulle vara en lagom utmaning för mig i samma anda. Kanske 12 äventyr, ett i månaden? Jag vill vandra, cykla, paddla, springa, tälta och segla. Med hundar och Jontegull.

Här ska planeras!

1 kommentar:

Gunnika sa...

Det var så himla kul att träffa dig och dina mysiga hundar i fredags! Och jag blir så väldans väldans glad när jag hör att jag har inspirerat både din pappa och dig till att äventyra! Det är precis det jag vill med mitt projekt, inspirera och visa att allt inte är snordyrt eller avancerat! Vem vet, vi kanske ses där ute i vildmarken! Och jag kan rekommendera Roslagsleden, fast låt det torka upp lite först! Ge det två veckor så är det nog finfin vandring!