söndag, oktober 14, 2012

Örebro, Korning och Lag-DM

Tratteluren kan nu titulera sig Korad Vickulas Reka!

Tidigt i lördags morse lämnade jag, JG och Tratte Trosa och åkte mot Örebro där MT:t var. Vi hann titta på Rekas bror Rio innan det var vår tur att gå ut och möta "farorna" i skogen. Det var roligt! Reka skötte sig mycket bra och blev godkänd med 446 poäng eller något sådant. Det är en tuff och modig liten hund jag har.

Vi övernattade sedan på ett vandrarhem i Örebro där rummet kändes som en studentlägenhet och åt middag på en trevlig restaurang. East West tror jag den hette. Hade tänkt gå till den lokala pizzerian bara men ändrade oss i sista stund, vilket jag är glad för.

Imorse var det exteriörbeskrivning och den fick Reka också godkänt på utan större problem. Beskrivaren tyckte att hon var liten men proportionerlig med sina 42 stolta centimeter. De andra var snälla och lät oss göra exteriören tidigt, vilket gjorde att vi hann åka hem så att jag och Elsa kunde vara med i agility-DM i lag på Stockholmsavdelningen.

Är nöjd med våra starter. Fick 10 fel i agilityloppet och jag ska nog vara glad över att det inte blev fler. Elsa var övertaggad och jag glömde banan så vi kunde mycket väl ha diskat oss. Hopploppet satt däremot som en schmeck! Katching! Noll fel och jag är supernöjd!

Laget hade kommit två om inte en av lagkamraternas hundar hade lyckats sticka nosen i fel tunnel vid fel tillfälle... Så är det i agility, det handlar om små, små marginaler hela tiden.

Nu ska jag sova, är helt slut efter helgen!

2 kommentarer:

Fanny sa...

Härligt! Grattis till bra helg med båda flickorna! :-)

Anonym sa...

Grattis! Å tack :)

/Fia