måndag, december 09, 2013

En plan och en uppsträckning


Nu finns det en tävlingsplan för nästa år. En planering av vilka lopp jag ska köra till sommaren. Ett mål för min träning.

3 maj - Lidingö halvultra 26 km
4 maj - Lidingö MTB (fortfarande lite tveksam)
31 maj - Stockholm marathon
25 juli - Amfibiemannen
9 augusti - AIM challenge
24 augusti - Stockholm Triathlon Sprint (fortfarande lite tveksam)
7 september - Förhoppningsvis Hofors Adventure Race

Och ja, du ser rätt. Jag och Lindad väljer bort Ångaloppet i år, till förmån för AIM Challenge i Lindvallen. Jag tror det är rätt val även om det känns förbannat tråkigt att missa Ångaloppet som ligger oss så varmt om hjärtat.

Känns roligt och peppande att ha planeringen klar för nästa år. Det är bra att kunna påminna sig om varför man tränar, de gånger då träningen känns tråkig och jobbig, något vi för övrigt pratade om på långpasset i söndags, jag och Lindad. Löpningen kändes riktigt bra och vi skrapade ihop 16 km i ett faktiskt för mig rätt hyfsat tempo.

Tyvärr kom problemen med min onda nacke tillbaka i helgen så idag gick jag till Michaela på Naprapathälsan i Sollentuna och lät henne göra mig frisk. Tyvärr var jag lite för illa däran för att kunna fixas omedelbart men hon gjorde ett bra jobb och det kändes mycket bättre när jag gick därifrån. Får se hur det onda utvecklar sig nu, hon sa att jag måste ge det ett par dagar.

Fick inte lov för Michaela att simma ikväll men jag hade massor av energi när jag kom från jobbet så jag gick en halvtimmes rask promenad. Utan hund!!! Undrens tid är tydligen inte förbi och det var så uppfriskande att det kan hända att jag faktiskt gör om det...

Inga kommentarer: