torsdag, december 19, 2013

Jullovet börjar med flaggan i topp

Jag har semester nu, ända till 7 januari. Avslutade 2013 på jobbet igår med att skicka januarikatalogen till tryckeriet och att fika med mina fina reseledare. En bra dag.

Var lite bekymrad över att behöva fira första semesterkvällen med att gå och simma. Senaste veckorna har jag och simningen inte direkt varit BFF's och efter träningen förra onsdagen var vi rent av ovänner. Så jag var lite avvaktande inför gårdagens pass, men behövde inte oroa mig. Vi är bästisar igen.

En av kurskamraterna propsade på att vi som vanligt skulle avsluta med en stafett. 25 m var, killarna mot tjejerna. Kände mig direkt som en motståndare till detta, eftersom stafett är min absolut sämsta gren och jag hatar hur de alltid får mig att känna mig långsam och dålig. Men inte igår. 

Vi var så grymt jämna i lagen och efter sista sträckan var det omöjligt att avgöra vem som vann. Spänningen var oliiiidlig och till och med jag simmade riktigt bra. Allra bäst var att tankarna jag hade i huvudet inte handlade om hur dålig jag var utan om att nu jävlar ska jag ta min motståndare! Vilket jag kanske eller kanske inte gjorde. Vi var jämna och det var min seger!

Inga kommentarer: