onsdag, juli 30, 2014

Livskvalitet i form av morgonjogg




Det var lite segt att komma iväg imorse. Övervägde att strunta i löpning och ta sovmorgon istället, men till slut joggade jag och Reka iväg mot Svarthälla. Innan vi nådde stranden vek vi upp i skogen där vi följde en liten stig som ringlade sig ut mot klipporna, högt över havet.

Det var varmt och kvavt, löpningen var tung och jag svettades floder, så vi tog det lugnt och pausade några gånger längs vägen.

Stigen tog oss ner för en brant klippa till stranden som vi sedan följde. Jag tog av mig skorna och sprang barfota i sanden tills jag inte längre kunde motstå frestelsen att hoppa i vattnet och bada. Underbart uppfriskande! Till och med krukan Reka gick i självmant idag och simmade med mig en lång stund. Sen joggade vi hem.

Löpningen må ha varit jobbig, men det var en lysande bra start på dagen! Efter det har vi hunnit med att äta lunch på Ihrebadens restaurang, sett klart andra säsongen av Orange is the new black, fikat på Bullar & Ben samt hängt på stranden och gått på lammgrillning med alla mina girls och deras familjer. Bra dag!

Inga kommentarer: